Innovatieontbijt op 25 november

Innovatieontbijt op 25 november

Op woensdag 25 november van 7.30 uur tot 9.00 uur is in het Pakhuis de zoveelste innovatieontbijtsessie gehouden.

Ditmaal heeft mevr. mr. Connie Bieze gedeputeerde van de provincie Gelderland ons mee genomen in haar toekomstvisie inzake mobiliteit, omgevingsvergunning-trajecten en de handhaving.
Volgens haar moet de overheid dienstbaar zijn aan de ondernemers en burgers in plaats van belemmerend op te treden bij hun innovatie.
Om hierin de juiste balans te vinden in voortvarendheid, gedegenheid, economie en leefomgeving lijkt mij geen gemakkelijke opgave gaf zij aan.
Hierin spelen natuurlijk niet alleen zowel het belang van Provincie als Nederland, maar ook de totale duurzaamheid in mobiliteit een rol. Mobiliteit is van essentieel belang, anderzijds neemt de urgentie toe om oplossingen te vinden waarmee we klimaatverandering een halt kunnen toeroepen.
Ons kenniscentrum en de expertise van de verbondenen omvatten onder meer technologieontwikkeling, gedrag-, mobiliteits -,milieu- en duurzaamheidsaspecten en kennis van innovatiesystemen.

Er waren plm. 40 ondernemers aanwezig uit de regio. Tijdens deze sessie kon men vragen stellen en in gesprek gaan met mevr. Bieze over het verkeersbeleid.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *