Hanno Littink

luttink300x300-150x150BAX advocaten belastingkundigen

Niet alleen het bedrijfsleven, maar ook de Nederlandse overheid is ervan overtuigd dat innoveren, opleiden en kennisdelen essentieel zijn voor onze economie. Investeren in innovatieve producten wordt op velerlei manieren aantrekkelijker gemaakt, bijvoorbeeld door fiscale faciliteiten en subsidies. Veel ondernemers zijn niet of niet voldoende op de hoogte van deze mogelijkheden. Begrijpelijk, want de regelgeving is uitermate complex. Daarnaast zien we in de praktijk dat ondernemers mooie innovatieve ideeën of producten hebben ontwikkeld maar deze onvoldoende beschermen, waardoor minder creatieve geesten schaamteloos overgaan tot het kopiëren van hun gedachtegoed of product. De advocaten en belastingkundigen van Bax beschikken over veel ervaring en expertise in het begeleiden van vernieuwende ondernemers.

Wat is er nu mooier om deze kennis en kunde uit te dragen vanuit een innovatieacademie als het Pakhuis Noorderhaven? Wij van Bax advocaten belastingkundigen willen door onze fysieke aanwezigheid in het Pakhuis een laagdrempelige juridische en fiscale ondersteuning bieden aan innoverende bedrijven.

Postbus 218
7000 AE Doetinchem
h.littink@baxbelastingkundigen.nl
www.baxadvocaten.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *