Prof. Dr. Ir. Sjef Cobben

sjef300x300-150x150Co-Education

De verduurzaming van de energievoorziening is een van de grote uitdagingen van de komende decennia. Dit betekent ook de introductie van nieuwe technologieën, nieuwe werkwijzen, aanpassingen van bestaande installaties en nieuwe filosofieën op het gebied van beveiliging, metingen, regelingen en bedrijfsvoering van installaties. Al deze nieuwe ontwikkelingen worden al gauw samengevat onder de term “smart grids” of “smart buildings”. Dit betekent ook dat de mensen die uiteindelijk moeten zorgen voor de introductie, ontwerp, aanleg en beheer van deze nieuwe technologieën kennis van zaken moeten hebben. “smart grids” of “smart buildings” zijn alleen maar mogelijk als er ook “smart people” zijn om er mee om te gaan. Een belangrijke voorwaarde dus voor de verduurzaming van de energievoorziening. De gildegedachte van het Pakhuis spreekt me daarom zeer aan. Met mijn passie voor techniek en onderwijs wil ik graag een bijdrage leveren aan de realisatie van deze belangrijke functie van het Pakhuis!

Prof. Dr. Ir. Sjef Cobben is als deeltijd hoogleraar op de Universiteit Eindhoven verantwoordelijk voor de uitrol van de SIP (System Integrating Project) waarbij tientallen studenten jaarlijks werken aan de verduurzaming van de energievoorziening

info@co-ed.nl
www.co-ed.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *