Jan Duits

jan300x300Duits Engineering

Introductiefilm Techniek en maakindustrie zijn een belangrijke motor voor de BV Nederland en wij als Duits Engineering BV, willen hier graag aan meewerken door een professionele samenwerking in de keten.

Gezamenlijk nieuwe ideeën en mogelijkheden uit te werken tot marktconforme producten, gecombineerd met vernieuwende technieken en ontwikkelingen welke leidend zijn in dit concept. Waar duurzaamheid en samenwerking : 1+1= 3 de basis dient te zijn. Met als MVO gedachte, dit te kunnen, mogen doen in een industrieel historisch pand, Pakhuis Noorderhaven, te Zutphen, waar onze kennis en kunde kan worden uitgedragen, de jeugd zal stimuleren te kiezen voor een technisch vak en zo een verdere uitwerking te geven aan een duurzame leef- en werkomgeving en techniek van onmiskenbare waarde zal blijken te zijn voor de komende generatie.

Mercuriusweg 4 – 6
7202 BS Zutphen
duits@duits.nl
www.duits.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *