Stefan Rutten

Stefan300x300-150x150Enovent BV

Introductiefilm Het idee van het Pakhuis Noorderhaven sluit perfect aan bij de doelstelling van mijn bedrijf Enovent BV. Daar houden wij ons bezig met de ontwikkeling en vermarkting van nieuwe technische concepten waaronder mechanische en elektrische automatisering voor de energie- en afvalmarkt. Speerpunt daarbij is de ontwikkeling van concepten waarbij ketens uit de afval en energie-industrie op kleine schaal met elkaar kunnen integreren. De filosofie die daarbij wordt gehanteerd is dat ketens in deze marktgebieden steeds kleiner moeten worden en moeten samenwerken om uiteindelijk tot een meer duurzame afval- en energiemarkt te komen. Decentrale verwerking van afval- en reststoffen en decentrale energieconcepten zullen steeds meer een rol gaan spelen. Van belang is dat er een platform is waar dit soort visies kunnen worden omgezet in samenwerkingen en-of projecten.

Met de samenwerking in het project Pakhuis Noorderhaven wordt voor mij dit platform gerealiseerd. Diverse ondernemers uit een breed scala industriële branches die zowel als eigenaar maar ook als participant gaan samenwerken om het doel van verduurzaming te bereiken door middel van het faciliteren van educatie, duurzaamheidspromotie, netwerken etc. De basis van dit concept wordt gedragen door veel enthousiaste ondernemers waardoor inspiratie en motivatie gevoed worden en waar ik als ondernemer deel van wil uitmaken.

Mijn jarenlange expertise richt zich op energieopwekking en afvalverwerking alsmede ook op energiedistributie en energiehandel. Ook het ontwerp van mechatronische concepten en het in de markt brengen daarvan, hoort tot mijn ervaring.

Enovent BV
Dorpsstraat 1a
7234 SM Wichmond
info@enovent.nl
www.enovent.nl

 

 

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *