Gerrit Kamphuis

gerrit300x300-150x150Installect

Introductiefilm Gerrit Kamphuis is echtgenoot en vader van een gezin met vier kinderen woonachtig in de stedendriehoek. Als actief ondernemer in duurzame techniek in gebouwde omgeving continue zoekende om energievraagstukken tot concepten en technieken te binden met elkaar. Ons bedrijf Installect heeft, met de vier werkmaatschappijen veelal in Nederland, over een periode van 15 jaar al vele spraakmakende projecten gerealiseerd. Enkele jaren geleden ben ik al actief gaan zoeken naar mogelijkheden om in samenwerking met andere zelfstandig ontwikkelende bedrijven effectiever te gaan samenwerken. Het idee een innovatiepakhuis met gildesamenwerking bleek de leidraad.

Het Innovatiegilde is een structuur, welke bedrijven horizontaal bindt met elkaar. De kennis van specifieke technieken wordt gedeeld en het Pakhuis is de verzamelplaats om dit te borgen. Een fysieke omgeving als het Pakhuis Noorderhaven is belangrijk voor contactmomenten tussen bedrijven onderling en om elkaar te ontmoeten in een omgeving waar technieken worden samengebouwd tot werkende mechanismen. Het onderscheidende van dit Innovatiegilde is de aanwezigheid van ondernemers, die naast de zorg van dagelijkse werkzaamheden, toch gedreven zijn om verder te willen bouwen aan onze veranderende maatschappij. De terugtrekkende overheden geven voor onze bedrijven de uitdaging om dit op verantwoorde wijze in te vullen. Zorg om minder bedeelden mee te laten participeren is dan ook kernwaarde van de Gildestructuur.

Mijn bijdrage tot het Innovatie Pakhuis Noorderhaven is dan ook iets te realiseren wat effectief innoleren inhoud en wat je zelfs nog energie geeft.

Rozenstraat 11
7223 KA Baak
info@installect.nl
www.installect.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *