Jan Wilms

Foto Jan-150x150Van Dorp Installaties bv

Introductiefilm Innovatie door Verbinding, daar ligt onze toekomst. Op het gebied van Kennis, Samenwerken en Ketenverlenging zij we tot grootse dingen in staat, daar ligt mijn overtuiging. Respectvol omgaan met onze omgeving is daarbij altijd het uitgangspunt.

Het Innovatiegilde Pakhuis Noorderhaven is hiervoor de perfecte broedplaats. Samen met innovatieve ondernemers uit de regio die allen geloven in de kracht van samenwerken is het innovatiegilde nu een feit.

Van Dorp Installaties wil voorop blijven lopen als het gaat om duurzame installaties. De komende jaren zullen de technologische ontwikkelingen elkaar in sneltreinvaart gaan opvolgen. Oplossingen welke we nu nog niet zien zullen onze samenleving vooruit gaan helpen. Zowel op het gebied van duurzame energieopwekking, maar ook als het gaat om comfortverhoging. Toepassingen die nu nog ver weg lijken zijn dichterbij dan ooit.

Vanuit ons innovatiegilde willen wij graag vooroplopen en er dus als eerste bijzijn. Dit is niet alleen goed voor onze klanten maar zal ook de weg zijn voor duurzame ontwikkeling van onze bedrijven.

Van Dorp Installaties is er trots op deelnemer te mogen zijn van het Innovatie gilde Pakhuis Noorderhaven

Postbus 424
7400 AK Deventer
info@deventer.vdi.nl
www.vdi.nl

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *