drs. ing. A. van den Hoorn

aart300x300-150x150

Vormeel Verbeter Compagnie

Introductiefilm Het Pakhuis, het centrum voor duurzaamheid, innovatie en techniek. Is een unieke en organische samenwerking van ondernemers en participanten, die vanuit zichzelf en hun ondernemingen enorm betrokken zijn bij de ontwikkeling van een duurzame samenleving.

Dagelijks ben ik in mijn professionele adviesrollen en (management)functies bezig met CONTINUE VERBETEREN van productie-, bedrijfs-, klant-, ontwerpprocessen en kwaliteitsverbeteringen. Telkens blijkt dat als mensen het samen DOEN, dit leidt tot een verbetering, minder verspilling, een vernieuwing, beter betaalbare producten en/of een meer tevreden klant. Anders gezegd: ‘een duurzamere samenleving begint bij jezelf en lukt alleen door het sluiten van coalities met andere MVO (bewuste) mensen en ondernemingen’.

Het Pakhuis is zo’n strategische coalitie die letterlijk door SAMEN (mensen) te ontwikkelen, zal leiden tot het efficiënter toepassing van bestaande en nieuwe technieken en processen en daarmee zal bijdragen aan een duurzamere (regionale) samenleving. Graag breng ik mijn kennis en vaardigheden van implementeren van nieuwe samenwerkingsvormen en technieken in steeds complexere (besluitvorming) processen in, in deze moderne Gildegedachte.

Fazantendreef 17,19
8251 JR Dronten
contact@vormeel.com
www.vormeel.com

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *