29 november “Informatieavond zij-instromers praktijk- en beroepsonderwijs

Datum/Tijd

29-11-2018
19.30 – 21.00

Instituut Mentoris houdt op donderdag 29 november a.s. in Zutphen een informatieavond voor professionals uit de praktijk die overwegen de overstap te maken naar het onderwijs als praktijkinstructeur of vakdocent. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst wordt praktisch uitgelegd hoe men als zij-instromer succesvol een (parttime) carrièreswitch kan maken en hoe belangrijk didactiek en pedagogiek zijn bij het geven en begeleiden van praktijklessen of het geven van theoretische lessen als vakdocent. Verder ontvangt men informatie over de post-mbo-opleiding Instructeur in het Praktijkonderwijs en de post-hbo-opleiding Doceren als 2e beroep.

Datum: donderdag 29 november 2018
Locatie: Pakhuis Noorderhaven | Noorderhavenstraat 49 | Zutphen
Ontvangst – inloop: vanaf 19.00 uur
Bijeenkomst: van 19.30 tot 21.00 uur
Aanmelden: gebruik het ticket om je aan te melden

PS: vooraf aanmelden is gewenst.

Na afloop kun je nog even napraten met een versnapering. Dat is meteen handig voor je onderwijsnetwerk :).

Ben je deze dag verhinderd of wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Betsy van Bel | 0575-845158 of betsy.vanbel@instituutmentoris.nl

PS: Nadat je je hebt aangemeld ontvang je automatisch een bevestiging. Ontvang je deze niet, stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op. Een paar dagen voorafgaand aan de informatiebijeenkomst sturen wij je een herinnering en aanvullende documentatie over onze opleidingen.