4PM in de Zutphense Broodfabriek – 26 maart 2019

Op dinsdagmiddag 26 maart organiseren het Cleantech Center en de Cleantech Regio een bijzondere 4PM in de Zutphense Broodfabriek.

Spreker is Thomas Rau: ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffenschaarste.

Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en voor de circulaire architectuur. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Daaruit volgen nationaal en internationaal toonaangevende duurzame projecten. In onze eigen regio realiseerde RAU met het gemeentehuis in Brummen het eerste gebouw als grondstoffendepot. Daarnaast ontwierp RAU het Zutphense stadhuis en de circulaire energiepositieve herhuisvesting van Alliander in Duiven.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Cleantech Center in samenwerking met de Cleantech Regio en is de tweede van een serie kwartaallezingen over actuele cleantech onderwerpen.

Klik hier voor meer info en aanmelden.