Online finale Cleantech Battle 2020

Datum/Tijd

18-06-20
16:00 – 17:30

Vijf studententeams van het MBO, HBO en WO uit Oost-Nederland pitchen op donderdag 18 juni 2020 hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie in de online finale van de Cleantech Battle. De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. 

Dit jaar gaan we online! De studenten pitchen hun duurzame oplossingen in een kort filmpje. Na het vertonen van de filmpjes maken we een live-verbinding tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de studenten digitaal aan de tand en bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Ook beoordeelt de jury of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team krijgt een cheque van 3000 euro. De finale is donderdag 18 juni om 16:00 uur live te volgen via onze website.

De Cleantech Battle is een initiatief van het Cleantech Center en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.